Tom Cruise hyppäsi lentokoneesta somevideollaan – hyvästä syystä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Tom Cruise on totuttu näkemään tekemässä hurjia stuntteja elokuviinsa. Vauhti ei ole hiljentynyt vielä 60-vuotiaanakaan, kuten tuore viraalivideo osoittaa. Videolla näyttelijä nähdään hyppäämässä lentokoneesta Etelä-Afrikassa.

– En halunnut vuoden loppuvan ennen kuin kiitän teitä kaikkia elokuvateattereihin saapumisesta ja Top Gun: Maverickin tukemisesta, Cruise kertoi videon alussa.

Cruise paljasti olleensa videolla Mission: Impossible – Dead Reckoning -elokuvan kuvauksissa. Mukana oli myös ohjaaja Christopher McQuarrie, joka kehotti näyttelijää sanomaan sanottavansa nopeasti. Oli nimittäin aika suorittaa hyppy liikkuvasta koneesta.

Top Gun: Maverick oli sekä yleisö- että arvostelumenestys. Se nousi vuoden 2022 eniten rahaa tuottaneeksi elokuvaksi. Mission: Impossible – Dead Reckoning saa ensi-iltansa heinäkuussa 2023.