Tristan Thompsonin salalapsi tulee kalliiksi – elatusapua yli 9 000 euroa kuukaudessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Henkilökohtaisena kuntovalmentajana työskentelevä amerikkalainen Maralee Nichols synnytti vuosi sitten koripalloilija Tristan Thompsonille lapsen. Nichols tuli raskaaksi uskottomuuden seurauksena. Thompson tarjosi naiselle 75.000 dollaria, jos hän tekisi abortin ja pitäisi asian salaisuutena. Nichols valitsi vauvan.

Nichols antoi lapselle nimen Theo, mikä tarkoittaa Jumalan lahjaa. Naisen mukaan on ollut suoranainen ihme, että hän on ylipäätään tullut raskaaksi. Maralee Nicholsin teettämä isyystesti paljasti Tristan Thompsonin olevan Theon isä. Nainen harrasti seksiä Tristan Thompsonin kanssa miehen kolmekymppisillä, kun koripalloilija seurusteli tällöin Khloe Kardashianin kanssa. Nyt salalapsen elatusasioita on puitu oikeudessa.

Thompson joutuu maksamaan Theosta 9.500 dollaria kuukaudessa elatusapua. Summa tuntuu tavallisesta ihmisestä suurelta, mutta nyt tulee muistaa hänen solmineen sadan miljoonan dollarin suuruisia sopimuksia ammattiurheilijana. Maraleella on Theon yksinhuoltajuus, TMZ raportoi.