Christoffer Strandberg saa oman ohjelman: ”TV-urani suurin unelma”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Christoffer Strandberg on tullut tutuksi muun muassa Putous ja Masked Singer -ohjelmista. Ensi keväänä hän siirtyy MTV3 -kanavan ohjelmistosta Neloselle oman ohjelmansa merkeissä. Maaliskuussa kanavalla alkaa Christoffer Strandberg Show.

Uudessa viihdeohjelmassa Strandberg kutsuu studiovieraaksi tunnettuja suomalaisia. Kyseessä ei kuitenkaan tiedotteen mukaan ole perinteinen talk show vaan kokonaisvaltainen viihdeohjelma. Tähden mukaan ohjelmassa myös nähdään aikaisempaa rohkeampi ja villimpi Christoffer.

– Oman ohjelman tekeminen on ollut TV-urani suurin unelma. Kun Nelonen lähestyi minua mahdollisuudella toteuttaa tuo unelma, tajusin että nyt jos koskaan on pakko uskaltaa ja heittäytyä. Saan yhdessä huikean tiimini kanssa luoda jotain täysin uutta ilman tiukkoja formaattirajoja, Strandberg kertoo.

Vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi valittu Strandberg paljasti taannoin jättävänsä työn suositun Putous-ohjelman juontajana. Hän toimi pestissä kahden kauden ajan.