Ei voi olla totta! 90 Päivää morsiamena Natalie anoo Mikea takaisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty suosikkisarja 90 Päivää morsiamena seuraa amerikkalaisia ihmisiä, joiden elämän rakkaus on kotoisin toisesta maasta. Sarjan seitsemännellä tuotantokaudella seurattiin ukrainalaisen Natalie Mordovtsevan ja Seattlessa asuvan Mike Youngquistin rakkaustarinaa. Suhde päättyi eroon.

Nyt, vuosi eron jälkeen, Natalie on mennyt Miken luokse nöyränä. Hän haluaa yrittää yhteiseloa uudestaan ja muuttaa takaisin Miken luokse. Hän sanoo tehneensä kamalan virheen lähdettyään pois avioliitosta. Mike ei ole kuulemastaan innoissaan.

Natalien tunteet lämpenivät Mikea kohtaan Ukrainan sodan puhjettua. Mike osti hänen äidilleen lipun, jonka turvin ex-anoppi pääsi pois sota-alueelta. Natalie ymmärtää tehneensä aiemmin väärin muutettuaan Floridaan, mutta hän haluaa aviomiehensä takaisin. Nainen pyytää Mikeltä, että mies ei tee hätiköityjä päätöksiä, People-lehti raportoi.