Suojakaide lävisti auton – palolaitos julkaisi hurjan kuvan ihmepelastumisesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Connecticutissa todistettiin tapaninpäivänä rajun näköistä liikenneonnettomuutta. Tilanteen vaarallisuudesta huolimatta henkilöautossa sisällä olleet ihmiset selvisivät onnettomuudesta leivin vammoin.

Onnettomuus tapahtui moottoritiellä Connecticutin Manchesterissa. Henkilöauto törmäsi suojakaiteeseen, joka päätyi lävistämään ajoneuvon. Kaide kulki ajoneuvon etupenkkien välistä kuitenkaan osumatta kuljettajaan tai vieressä istuneeseen matkustajaan.

Manchesterin palolaitos julkaisi myöhemmin Facebookissa kuvia onnettomuuspaikalta. Palolaitoksen mukaan autossa olleet kiidätettiin paikalliseen sairaalaan, mutta heidän vammansa jäivät lieviksi. Fox 13 -uutissivuston mukaan onnettomuuden syy ei ole toistaiseksi tiedossa.