Kanye Westin katoaminen ihmetyttää – nähty viimeksi kaksi viikkoa sitten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West näyttää kadonneen tai vähintään piilottelevan. Kanye Westin entinen yritysjohtaja on yrittänyt tavoittaa artistia jo useiden viikkojen ajan tuloksetta. Westin julkisuudesta häviäminen on siinä mielessä mielenkiintoinen tapaus, että hänen on nähty esittäneen salaliittoteorioita ja juutalaisvastaisia kommentteja ennen katomaistaan.

– Jos hän on oikeasti kadonnut, osoittaa se hänen puhuneen koko ajan totta, fanit spekuloivat netissä.

Entisen yritysjohtaja Thomas St. Johnin on toimitettava Westille henkilökohtaisesti oikeuden asiakirjoja, koska hän haastaa Westin oikeuteen sopimuksen rikkomisesta. Hän haluaa haastaa artistin oikeuteen 4,5 miljoonan dollarin summalla. Haasteen toimittaminen on ollut mahdotonta, koska kukaan ei näytä tietävän missä mies on.

Kanye West sai äsken porttikiellon Twitteriin. Hänen ex-vaimonsa Kim Kardashian valitti julkisesti, että neljän lapsen yhteisvanhemmuus on vaikeaa Kanye Westin kanssa. Mies on saanut lokaa niskaansa sen vuoksi, että arvostelee yritysmaailman sisäpiirejä ja valtapelin aiheuttamaa epäoikeudenmukaisuutta. Hän on myös puhunut arvostelijoiden eliminoimisesta. Hänen mukaansa juutalaisia ei saa arvostella julkisesti mistään tai ryhdytään vähintään syyttämään antisemitismistä.

Kanye West on nähty varmuudella viimeksi 18. joulukuuta. Osa ajattalee hänen tekevän katoamisellaan julkisuustempun. Hänen on myös otaksuttu olevan vieroitushoidossa, toiset luulevat hänen olevan mielenterveysparantolassa, jotkut pelkäävät hänen joutuneen salaliiton uhriksi ja on ihmisiä, jotka uskovat artistin lähteneen lomalle. Olipa miehen katoamisen syy mikä tahansa, fanit alkavat olla huolissaan. West sanoi aiemmin tänä vuonna: ”Jos katoan yllättäen, tiedätte ketkä ovat siitä vastuussa”.