Söpö näky videolle – pesukarhu yritti ottaa kiinni lumihiutaleita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten monet lemmikinomistajat ovat huomanneet, reagoivat eläimet lumen tuloon hauskoilla ja söpöillä tavoilla. Esimerkiksi koirat voivat olla niiden luonteesta riippuen joko silminnähden innoissaan tai järkyttyneitä maan muututtua yllättäen valkoiseksi.

Talvi voi aiheuttaa vahvoja reaktioita lemmikkien lisäksi myös luonnonvaraisissa eläimissä. Tämä käy ilmi viraalina levinneellä tuoreella videolla, jossa pesukarhu reagoi lumisateeseen leikkisällä tavalla.

Youtube-käyttäjä Timothy Ellisin jakamalla videolla kodin pihassa oleskeleva pesukarhu yrittää ottaa taivaalta satavaa lunta kiinni. Kuten arvata saattaa, se ei ole niin helppoa kuin pesukarhu ehkä kuvittelee. Hauska näky ikuistettiin Kanadan Everettissä 20. joulukuuta.