Bilemekko paljasti takapuolen – Dua Lipan asua ei moni kehtaisi käyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen laulajatähti Dua Lipa on nykyään virallisesti myös Albanian kansalainen. Albaanivanhempien tyttärelle myönnettiin Albanian kansalaisuus maan presidentti Bajram Begajin toimesta. Nyt Lipa on juhlinut näyttävästi vuodenvaihdetta.

Uudenvuodenaattona popkaunotar kuvattiin todella rohkeassa asussa, joka paljasti harvinaiseen tapaan koko selän ja myös osan pakaroista. Näin ollen alushousut paljastuivat takaa kokonaan. Tätä asuvalintaa tuskin kovin moni kehtaisi Suomessa käyttää.

Dua Lipa syntyi Iso-Britanniassa, mutta hänen vanhempansa ovat Kosovosta kotoisin olevia albaaneja. Perhe muutti takaisin Kosovoon vuonna 2008, mutta Lipa palasi Lontooseen 16-vuotiaana tavoitellakseen uraa laulajana. Vuonna 2016 laulaja perusti isänsä kanssa albanialaisia hätää kärsiviä tukevan Sunny Hill Foundation -hyväntekeväisyysjärjestön.