Räppäri Gangsta Boo on kuollut – tunnettiin Three 6 Mafian riveistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Three 6 Mafia -yhtyeen räppäri Gangsta Boo on kuollut sunnuntaina 1. tammikuuta. Hän oli 43-vuotias. Artistin oikea nimi oli Lola Mitchell.

Gangsta Boo löydettiin kuolleena sunnuntaina iltapäivällä Yhdysvaltojen Memphisistä, Tennesseen osavaltiosta. Naisen kuoleman vahvisti hänen levy-yhtiötoverinsa DJ Paul K.O.M. Kuolinsyy ei ollut aiemmin tiedossa, mutta nyt kuolinsyyksi on epäilty huumeiden yliannostusta.

Edesmenneen räppärin lähipiiristä kerrotaan, että lähteet Gangsta Boo ja hänen veljensä osallistuivat lauantai-iltana konserttiin Memphisissä. TMZ:n mukaan artistin veli sai yliannostuksen, mikä vaati sairaalahoitoa. Veli toipui, mutta Gangsta Boo kuolleena sunnuntai-iltapäivänä. Gangsta Boon viereltä löydettiin huumausaineita ja fentanyylillä päällystetyn aineen uskotaan aiheuttaneen kuoleman. Poliisi aloitti asiasta virallisen tutkinnan.

Gangsta Boo oli Three 6 Mafian toinen naisjäsen 90-luvulla. Mitchell julkaisi useita sooloalbumeja sen lisäksi, että hän esiintyi ryhmän viidellä ensimmäisellä studiojulkaisulla. Mitchell jätti ryhmän 2000-luvun alussa julkaistakseen soolomusiikkiaa. Hän esiintyi myös lukuisien kuuluisien räppärien kappaleissa, kuten Gucci Manen, OutKastin ja The Gamen tuotannoissa.

Hän suunnitteli parhaillaan uuden musiikin julkaisemista, Page Six raportoi. Tuorein kappale I’m Fresh julkaistiin yhteistuotannossa Uproxx-median kanssa. Netissä on julkaistu naiselle suuri määrä surunvalitteluita.