Victoria Beckham muutti meikkityyliään: ”Niksi saa huulet näyttämään isommilta”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Entisenä Spice Girls -tähtenä ja muotisuunnittelijana tunnettu Victoria Beckham on laajentanut toimialaansa myös kosmetiikan puolelle. Victoria Beckham Beauty on muutaman vuoden aikana vakiinnuttanut asemansa luksusbrändien joukossa suurten ulkomaisten kauppakeskusten kosmetiikkaosastoilla.

Victoria Beckham esittelee tuotteitaan usein omilla sosiaalisen median kanavillaan. 48-vuotias kaunotar on vannoutunut ruskean huultenrajauskynän käyttäjä, mutta nyt tähti esitteli TikTok-videollaan täysin uudenlaisen tyylin, jolla hän on alkanut tekemään huulimeikkinsä.

Victoria Beckham laittaa hohtavaa voidemaista korostuspuikkoa suoraan huulilleen. Tuote on tarkoitettu tuomaan valoa etenkin poskipäille, kulmaluulle ja nenänvarteen, mutta Beckham huomasi, että sitä voi levittää myös huulille. Naisen mukaan huulet näyttävät paljon suuremmilta kun hohtavaa korostusväriä on sipaistu etenkin huulten ulkorajoille.

@victoriabeckham

New Yers revelation!😂 Never used this on my lips before!! Wow!!! Obsessed!!(just got out of bed, don’t judge my hair!!😂) xx VB

♬ original sound – Victoria Beckham