Hulvaton kauneusniksi kiharoiden tekoon – leggingsit päähän yöksi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni pitkähiuksinen etsii jatkuvasti hyviä tapoja muotoilla hiuksiaan ja kihartaa niitä ilman, että hiukset vahingoittuvat. Sen vuoksi moni suosiikin kihartamiseen tapoja, joissa ei käytetä lämpöä tai kuumennettavia laitteita lainkaan.

Aiemmin sosiaalisessa mediassa levisi menetelmä, jossa kiharat tehtiin saunatakin vyön avulla. Nyt TikTokissa on alkanut leviämään kiharrustyyli, jossa hiukset kierretään leggingsien lahkeiden ympärille yöksi.

Jannica Nordberg näyttää omalla TikTok-videollaan mallia tämän kiharrustekniikan toteuttamiseen. Aluksi hiukset harjataan ja jaetaan kahteen osioon. Sen jälkeen leggingsit asetellaan päähän niin, että vyötärönauha kulkee otsasta pään taakse ikään kuin leggingsit olisivat hattuna päässä.

Hiukset kierretään osio kerrallaan lahkeiden ympärille ja varmistetaan hiuslenkillä. Tämän jälkeen lahje rullataan ylöspäin hiusosioiden päälle. Kiharoiden annetaan tekeytyä yön yli ja lopputuloksena saadaan aamulla näyttävät suuret kiharat. Tämä tekniikka näyttää toimivan erityisen upeasti etenkin pitkille hiuksille.

@janienord Vastaus käyttäjälle @Lina💋😘 ♬ OMG-Usher will.i.am – Ellen's Betta

@janienord Jokaisen trendin uhri kiittää ja kuittaa. Laitoin legginsit päähän ja mietin et haiseeko hiki mut se oliki vaan mun sipulit sängyn alla, toinen tän hetkinen super trendi haha #trenditestaus #tiktoksuomi #ttsuomi ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey