Sara Siepin upeat lomakuvat ihastuttavat – vietti Afrikassa joululomansa

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Missinä ja monitoimijulkkiksena tunnetuksi tullut mallikaunotar ja yrittäjä Sara Sieppi toimii myös vaikuttajana sosiaalisessa mediassa, josta onkin tullut hänelle suuri tulonlähde. Suomen maajoukkueessa pelaavan Pyry Soirin kanssa seurusteleva Sara on viettänyt joululomansa Afrikassa.

Sara Sieppi on matkustellut tiuhaan Aasian maissa ja rakastunut muun muassa Baliin matkakohteena. Tällä kertaa Siepin lomakohteeksi valikoitui kuitenkin Afrikan Namibia, jonne 31-vuotias kaunotar suuntasi 28-vuotiaan urheilijarakkaansa kanssa lomamatkalle.

Sara Sieppi on julkaissut monia upeita kuvia lomamatkaltaan hänen omalle Instagram-kanavalleen. Kuvissa nähdään savannia, upeita maisemia ja Siepin luksustason majoituksia. Nainen pääsi myös safariajelulla näkemään kirahveja, sarvikuonoja ja seeproja ja kuvaili päivää yhdeksi ikimuistoisimmista päivistä koskaan.