Sometähti julkaisi näyttävän kuvasarjan: ”Sama vartalo samana päivänä”

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen media luo todistetusti ulkonäköpaineita etenkin nuorille ja voi aiheuttaa jopa masennusta. Jatkuva vertailu ei ole kenellekään hyväksi, minkä vuoksi moni suosittu Instagram-käyttäjä onkin painottanut kanavansa vain realistisen sisällön näyttämiseen.

Sometähti Caroline Conneen haluaa omalla tilillään edustaa terveellisiä elämäntapoja ja minäkuvaa. Hän haluaa antaa kuvillaan nuorille tytöille itsevarmuutta ja osoittaa kuvakollaaseillaan, että kaikki ei aina sosiaalisessa mediassa ole sitä miltä näyttää.

Nainen on julkaissut kanavallaan näyttävän kollaasin, jossa on kolme kuvaa. Kuvat on otettu hänestä samat vaatteet yllä ja samana päivänä samaan aikaan, mutta hänen vartalonsa kuitenkin näyttää joka kuvassa erilaiselta. Kuvan avulla Conneen haluaa tehdä selväksi sen, että kuvan ei pitäisi vaikuttaa niin paljon ihmisten käsitykseen itsestään tai heidän itsetuntoonsa. Samasta ihmisestä voi saada samaan aikaan monia erilaisia kuvia, joista jokaisessa esiintyvä henkilö on yhtä hyvä ja arvokas.