Vampyyripäiväkirjat-tähdet loivat oman viskin: ”Veljesten juoma”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositussa Vampyyripäiväkirjat-sarjassa seurataan maailman ensimmäisten vampyyrien tarinaa New Orleansissa. Sarjan viimeisen, eli kahdeksannen, tuotantokauden päätösjakso julkaistiin vuoden 2017 maaliskuussa. Projektin päätyttyä sarjan näyttelijät ovat kuitenkin pitäneet vielä tiiviisti yhtä.

Sarjassa Salvatoren veljeksiä näyttelevät Paul Wesley ja Ian Somerhalder kutsuvat toisiaan veljeksiksi. He tutustuivat toisiinsa noin 14 vuotta sitten, ja ovat nyt perustaneet yhdessä myös yrityksen veljeytensä ympärille. Miesten rakkaus hyvää viskiä ja etenkin bourbonia kohtaan yhdisti heitä siihen pisteeseen saakka, että he päättivät luoda oman alkoholibrändin.

Miehet ovat kehitelleet yhdessä Brother’s Bond Bourbon -nimisen bourbonin. Tammitynnyreissä säilöttyä viskiä siemaillessa myös Vampyyripäiväkirjat-sarjan fanit voivat kuvitella juovansa suosikkiohjelmansa päätähtien kanssa samaa juomaa, koska sarjan lähes jokaisessa jaksossa miehillä oli yhden jos toisenkin kerran viskilasit käsissään.