Yökylässä Maria Veitola palaa ruutuun – mukana Petteri Orpo, Valtteri Bottas ja Andy McCoy

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimittaja Maria Veitola vierailee jälleen tunnettujen suomalaisten kodeissa. Suosittu Yökylässä Maria Veitola palaa uusin jaksoin helmikuussa. Luvassa on jälleen intiimejä, rohkeita keskusteluja, inhimillisiä kohtaamisia ja hauskoja, yllättäviä hetkiä.

Yökylässä-ohjelman uusi kausi käynnistyy vierailulla Katja Sthlin kotona. Uudella kaudella kotejaan ja elämäänsä esittelevät myös Aake Kalliala, Jade Nyström, Valtteri Bottas, Elina Gustafsson ja Ansku Bergström, Kerttu Rissaen ja Sami Uotila, Pilvi Hämäläinen, Petteri Orpo, Andy McCoy ja Sodia Zida sekä Päivi Lipponen.

– Oon saanut taas tehdä kymmenen jakson verran  lempihommaani, eli yökyläillä kiinnostavien suomalaisten kodeissa. Luvassa on taattuun tapaan aitoja kohtaamisia, omintakeisia majapaikkoja ja hauskoja aktiviteetteja. Ja tietysti herkkiä, viisaita, rohkeita ja lohdullisia keskusteluja – monenlaista tunnelmaa, Veitola kuvailee tiedotteessa.

Yökylässä Maria Veitola alkaa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa 2. helmikuuta. Ohjelma on nähtävissä myös C More -palvelussa.