Hämmästyttävä näky – hurjapää ajelee yksipyöräisellä kuin maastopyörällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksipyöräisellä ajaminen vaatii harjoittelua missä tahansa ympäristössä. Vielä haastavammaksi laji muuttuu siinä vaiheessa, kun sitä harrastaa saksalaisen Lutz Eichholzin tavoin. Hän on tehnyt yksipyöräisellä ajamisesta todellista extreme-urheilua.

Eichholz ajaa yksipyöräistä maastopyörän tavoin. Hän liikkuu erityisellä kulkuneuvollaan sujuvasti vuoristoisessa maastossa, jossa ajaminen olisi monille haastavaa perinteiselläkin maastopyörällä. Eiccholzin taitoja esitellään 60 Second Docsin tuoreella videolla, jolla hän myös kertoo ajatuksiaan lajiin liittyen.

– Olen saanut lukuisia vammoja. Olen kaatunut pää edellä ja murtanut jalkani sekä käteni. Minun täytyykin aina miettiä onko lähettyvillä sairaalaa ja tarkistaa asia Google Mapsista, Eichholz paljastaa videolla.