Lottie Moss rinnat paljaana somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Upea mallikauonotar Lottie Moss tunnetaan myös huippumalli Kate Mossin pikkusiskona. Taannoin Lottie paljasti kärsineensä vakavasta alkoholismista, mikä on sittemmin kostautunut monin tavoin. Viime aikoina hän on voinut ilmeisesti jo paremmin.

Nyt Lottie on vaarassa saava bannit Instagramiin, koska hän on julkaissut itsestään kuvia rinnat paljaana. Hänellä on nimittäin kuvissa yllään vain narubiksujen alaosa ja nännit oli hädin tuskin blurrattu. Parin päivän sisään nähdään miten somepalvelu tulkitsee kuvaa sääntöjensä nojalla. Katso kuvat tästä linkistä.

Lottie Moss joutui loppuvuodesta 2022 kohtaamaan haasteita malliurallaan sekä ongelmallisen asenteensa että myös kasvoihinsa kännipäissään ottaman tatuoinnin vuoksi. Hän otti nimittäin äskettäin juovuspäissään tatuoinnin poskeensa.