Muistatko Amanda Holdenin? Vartalo hipoo täydellisyyttä rantakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiossa huippusuositun Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarina jo vuosien ajan toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli alunperin tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, minkä jälkeen naisen ura eteni myös miestenlehtien sivuille.

Julkkiskaunotar täytti taannoin 50 vuotta, mutta ulkoisesti sitä ei juuri huomaa. Nyt Amanda nähdään poseeraamassa kameran edessä vuodenvaihteen aurinkolomallaan, josta hän on juuri palannut taas töiden pariin. Kuvista voidaan todeta, että viisikymppinen kaunotar on ulkoisesti yhä kuin parikymppinen.

Amanda Holden on ollut naimisissa Chris Hughesin kanssa 12 vuoden ajan ja heillä on yhdessä kaksi lasta, 15-vuotias tytär Alexa ja yhdeksänvuotias tytär Hollie. Nyt perhe on viettänyt yhteistä lomaa, jonka myötä myös äiti on poseerannut näyttävissä kuvissa. Amanda on kehunut heidän makuuhuoneen tapahtumiensa olevan hyvin vankalla pohjalla.