Cristiano Ronaldo saudiarabialaiseen jalkapalloseuraan – vuosipalkka 70 miljoonaa euroa

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Portugalilaisen jalkapallotähden Cristiano Ronaldon elämässä puhaltavat vuonna 2023 uudet tuulet. Hän on tehnyt sopimuksen Saudi-Arabian jalkapalloliigassa pelaavan Al-Nassrin kanssa.

Sopimuksen myötä Ronaldo siirtyy pelaamaan Al-Nassrin riveihin kahdeksi ja puoleksi vuodeksi. Jalkapalloseura tiedotti asiasta julkaisemalla kuvan, jossa 37-vuotias urheilija pitelee käsissään uutta pelipaitaansa. Ronaldon sopimus Manchester Unitedin kanssa päätty viime kuussa.

Ronaldon ja Al-Nassrin sopimuksen tarkka rahallinen arvo ei ole tiedossa. CBS Sports -uutissivuston mukaan urheilija kuitenkin tienaa uudessa joukkueessaan vuodessa 75 miljoonaa dollaria eli noin 70 miljoonaa euroa.

Yhtenä kaikkien aikojen parhaista jalkapalloilijoina pidetty Ronaldo nousi julkisuuteen 2000-luvun alussa. Hän siirtyi vuonna 2003 Manchester Unitedin riveihin. Hän palasi seuraan pelattuaan vuosina 2009-2018 Real Madridissa ja Juventuksessa 2018-2021.