Kylie Jennerin kaksoisolento kuvasi videotervehdyksen – Kylie yllätti vastauksellaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner on monen nuoren naisen ja teinitytön idoli. Miljoonat ovat ostaneet tähden kosmetiikkatuotteita halutessaan meikata kuin Jenner. Moni on halunnut myös näyttää Kylie Jenneriltä, minkä vuoksi huulitäytteet nuorilla yleistyivätkin muutamia vuosia sitten.

Taylor Madison -niminen nuori nainen on kuitenkin yksi niistä, jotka näyttävät supertähdeltä itseltään jopa ilman meikkiä. Ihmiset kommentoivat Madisonille päivittäin hänen olevan Kylie Jennerin kaksoisolento, minkä vuoksi nainen päätti eräänä päivänä kuvata Jennerille videotervehdyksen.

Taylor Madison julkaisi hänen TikTok-kanavallaan videotervehdyksen, joka oli suoraan Kylie Jennerille osoitettu. Videosta tuli nopeasti viraalihitti, minkä ansiosta myös itse Kylie Jenner huomasi yhteydenoton.

Videolla kaksoisolennoksi kutsuttu Taylor Madison vihjasi Kylie Jennerille, että mikäli hän tarvitsee mallia kosmetiikkabrändilleen, hän olisi kiinnostunut tekemään yhteistyötä. Jenner vastasi Madisonille seuraavana päivänä ja käski hänen tarkkailla yksityisviestejään pian. Madison oli yhteydenotosta todella otettu ja iloinen, ja onkin sittemmin esitellyt kanavallaan enemmän Kylie Cosmetics -tuotteita.

@taylormmad heres me shooting my shot ⛹🏻‍♀️ @Kylie Jenner @Kylie Cosmetics @Kylie Skin ♬ original sound – Tay 💜