Näin huippumalli pitää hiuksistaan huolta – käyttää hiusnaamiota ennen pesua

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen huippumalli Haley Kalil, sosiaalisessa mediassa Haley Baylee, on tullut tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukumallina. Moni ihailee etenkin tähden pitkiä punertavia hiuksia, joita Haley Kalil ei ole kertomansa mukaan ikinä värjännyt.

Haley Kalilin pitkät hiukset ovat keränneet ihastelua ja moni onkin udellut kaunottarelta sitä miten hän pitää hiuksistaan huolta. Nyt Kalil esitteli videolla oman hiustenpesurutiininsa, joka alkaa shampoopesun sijaan hiusnaamiolla.

Haley Kalil levittää pyyhekuiviin hiuksiinsa naamion, jonka hän antaa vaikuttaa päivästä riippuen aina viidestä minuutista puoleen tuntiin saakka. Sen jälkeen hän pesee tuotteen pois hiuksistaan shampoon avulla.

Haley Kalil yrittää mahdollisuuksien mukaan suosia hiustensa muotoilussa menetelmiä, joissa ei käytetä kuumia rautoja. Sen vuoksi hän testaileekin mielellään erilaisia YouTubessa ja TikTokissa näkemiään vinkkejä, joiden avulla hiukset kiharretaan ilman lämpöä.