Donna D’Errico märkänä somessa – yllättävästä syystä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Baywatchissa 90-luvulla esiintynyt Donna D’Errico on nyt joutunut tulvavesien keskelle kotikaupungissaan Los Angelesissa riehuneiden rankkasateiden jälkeen. Kaunotar kuvasi videon näyttääkseen seuraajilleen, kuinka hän seisoi polviin asti yltäneessä vedessä saappaat jalassa ja yritti pysäyttää ohi ajavia autoja.

– Sateet aiheuttivat äkillisiä tulvia kaduilla täällä Los Angelesissa, eikä tämä ole vitsi. Autoni sammui itsestään ajaessani tänään illalla kotiin. Törmäsin lätäkköön, joka oli mielestäni enemmän lampi, D’Errico kirjoittaa Instagramiin.

Los Angelesiin ja Venturaan annettiin tulvavaroitus kansallisen sääpalvelun mukaan. Tulvia oli raportoitu useilla julkkisten suosimilla asuinalueilla. Donna D’Errico on 54-vuotias ja menestyy nykyään erityisesti OnlyFansin avulla.