Näyttelijän selitys poliisille: ”Ajoin humalassa välttääkseni kimppakivan”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittinäyttelijä Honeysuckle Weeks tunnusti syyllistyneensä rattijuopumukseen Yhdistyneen kuningaskunnan tuomioistuimessa. Hän kertoi kuitenkin ajaneensa humalassa ainoastaan sen takia, että hänet uhattiin pakottaa kolmen kimppaan intiimissä mielessä.

Näyttelijätär pysäytettiin illalla seitsemän jälkeen 28. marraskuuta Arundelissa, Länsi-Sussexissa. Alue sijaitsee noin 150 kilometrin päässä Lontoosta etelään, The Independent raportoi. Weeks kutsuttiin jäämään ystävänsä luo yöksi, mutta hän pelästyi ja uskoi, että tulisi pakotetuksi petihommiin. Hän ajoi lopulta kotiinsa humalatilasta huolimatta.

Naisen promillemäärä meni ratsiassa yli kaksi kertaa sallitun rajan yli. Hän luuli jäävänsä yöksi ystävänsä taloon Arundelissa, mutta kyseinen mies kutsui yllättäen myös rakastajansa paikalle. Nainen kertoo, että oli vaarassa joutua intiimiin toimintaan mukaan heidän kanssaan. Hän sai 20 kuukauden ajokiellon ja joutuu osallistumaan rattijuopoille tarkoitettuun koulutukseen. Honeysuckle Weeks on näytellyt Foylen sota -televisiosarjassa.