Entinen sisarvaimo Janelle Brown lataa: ”Olen lopen kyllästynyt Kodyn syyttelyyn ja uhriutumiseen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa on seurattu Kody Brownin ja hänen neljän vaimonsa elämää. Kolme naista on nyt jättänyt suurperheen ja ryhtynyt keskittymään enemmän omaan hyvinvointiinsa. Aiemmin äärimmäisen lojaali ja uskollinen Janelle Brown on rohkaissut itsensä ja puhuu nyt suoraan mielipiteensä perheensä tilanteesta.

– Olen todella väsynyt Robynin ja Kodyn valittamiseen. Kody käyttäytyy kuin hän olisi ainoa ihminen, joka on tullut torjutuksi. Hänen kipua pitäisi ymmärtää. Esimerkiksi tilanne Christinen kanssa on kasvanut pitkän ajan kuluessa ja Kody esittää yllättynyttä. Suhtaudun koko juttuun: ”Okei, tällaista tänään”, Janelle Brown kertoo ja viittaa Kodyn suosikkivaimon Robynin paapomiseen ja ex-miehensä uhriutumiseen.

Samaan aikaan Kody penää anteeksipyyntöä jopa omilta lapsiltaan. Hän syyttelee jatkuvasti muita, eikä näe omassa käytöksessään vikaa. Janelle on asunut jo pitkään omillaan. Kody on myöhemmin syyttänyt Christine Brownia perheensä hajoamisesta, koska hän uskalsi sanoa ensimmäisenä ”ei” ja lähteä liitosta. Perheellä on yhteensä 18 lasta.