Maailman pienin jääkiekkomaila? Pituutta vain viisi millimetriä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Äärimmäisen pienten esineiden valmistukseen erikoistuneen miehen luomalla jääkiekkomailalla pelaaminen voi olla haastavaa, ellei sitten satu olemaan itsekin hyönteisen kokoinen. Maila on nimittäin vain noin viisi milliä pitkä ja yhden millin levyinen.

Satya Narayan Maharana halusi juhlistaa luomuksellaan Maahockeyn maailmanmestaruuskilpailuja, jotka järjestetään tammikuussa Intian Bhubaneswarissa ja Rourkelassa. Viiden millin mailan lisäksi hän valmisti myös hieman isomman version. Silläkin on pituutta vain yksi sentti.

Maharanan tarkoituksena on ottaa yhteyttä Guinnessin ennätystenkirjaan luomustensa tiimoilta. Miniatyyreihin erikoistunut taiteilija haluaa selvittää, rikkoiko hän maailman pienimmän jääkiekkomailan maailmanennätyksen.