Hajamielisyys toi miehelle kaksinkertaisen jättipotin lotossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hajamielisyys on koitunut erään yhdysvaltalaismiehen tapauksessa hänen suureksi onnekseen. Mies päätyi ostamaan kahdesti lottokupongin ja voittamaan niillä kaksinkertaisen jättipotin.

Michiganin Montcalmin piirikunnassa asuva mies ei muistanut, oliko hän jo tehnyt lottorivin 17. joulukuuta suoritettuun Fantasy 5 -arvontaan. Niinpä hän päätti varmuuden vuoksi lotota vieraillessaan paikallisella huoltoasemalla. Hän käytti samoja numeroita kuin aina ennenkin.

Mies totesi myöhemmin lotonneensa jo kertaalleen samana viikkona. Lottonumerot arvottiin, ja rivi oli sama kuin molemmissa kupongeissa. Seuraava yllätys ilmeni miehen otettua yhteyttä lottofirmaan varmistaakseen voiton.

Michiganilaismies luuli ensin voittaneensa 55 000 dollarin summan. Koska hän oli lotonnut kahdesti, nousi voittosumma kuitenkin 110 000 dollariin. Hän kertoi Michigan Lotterylle aikovansa käyttää rahat kotinsa remontointiin ja perheestään huolehtimiseen.