Viisivuotias tyttö hämmästyttää – meikkaa paremmin kuin moni aikuinen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kassie-niminen viisivuotias tyttö hämmästyttää sosiaalisessa mediassa uskomattomilla meikkaustaidoillaan. Pieni tyttö on ottanut äidiltään mallia ja meikkaa nykyään paremmin kuin moni aikuinen.

Nyt videolla nähdään meikki, johon tyttö on saanut inspiraation poptähti Selena Gomezilta. Videolla nähdään miten upeasti Kassie loihtii kasvoilleen todella tarkan kopion meikkityylistä, jonka hän on nähnyt Gomezilla. ”Mini Selena Gomez”, eräs kommentoija onkin kirjoittanut.

Shab ja Kassie nousivat aluksi suureen suosioon TikTokissa suloisilla meikkivideoillaan. Yleisön pyynnöstä he alkoivat julkaisemaan videoitaan myös YouTuben puolella. Shab & Kassie -kanava onkin saanut kahdeksan kuukauden aikana haalittua jo lähes 300.000 seuraajaa.