Cardi B hehkuttaa miehensä panostusta liittoon – uskolliseksi muuttuminen pelasti suhteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmekymppinen laulajatar Cardi B haki avioeroa syyskuussa 2020. Syynä oli hänen aviomiehensä Offsetin toistuvat syrjähypyt. Nyt hän on paljastanut, että Migos-räppäri taisteli heidän avioliitonsa pelastamiseksi ja muuttui uskolliseksi. Pariskunnalla on kaksi lasta.

– Tärkein asia oli, että halusin hänen lopettavan hölmöilyn. Hän lopetti sen ja muuttui. Tämä osoitti minulle, että hän halusi muuttua vuokseni, Cardi B kertoi The Jason Lee Show’lle.

Cardi B myönsi, että hän oli suhteessa se, joka teki lähtöä. Hän ei halunnut odottaa, että miehensä on toistamiseen uskoton.

– Päätin lähteä. Jos olisin halunnut jäädä, olisin voinut jäädä. Päätin lähteä.

Cardi B työskenteli stripparina ennen menestystä musiikkialalla, ja hän myönsi olleensa onnellisempi aiemmin ennen kuin tuli kuuluisaksi. Hän pystyy nykyään hankkimaan kaiken mitä haluaa, eikä naisen tarvitse olla tulevaisuudestaan huolissaan ainakaan taloudellisesti.

– Yksi negatiivinen asia on, että vaikka olen onnellinen, minusta tuntuu, että olin hieman onnellisempi kaksi tai kolme vuotta sitten, kun minulla oli vähemmän rahaa.

https://www.instagram.com/p/Cnf38EoOf5O/?hl=fi