Hanat auki! Prätkähiiret-suosikkipiiretystä tulossa uusi versio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvulla suosittu piirrossarja Prätkähiiret eli Biker Mice from Mars tekee paluun. Yhdysvaltalaisyhtiö Nacelle on ostanut oikeudet sarjaan ja suunnittelee siitä uutta versiota.

Nacellen suunnitelmissa on tuottaa uusi Prätkähiiret-animaatiosarja ja lelumallisto. Comic Book Resources -sivuston mukaan on toistaiseksi epäselvää, onko tuloillaan oleva sarja kokonaan uusi versio vai jatkoa 1990-luvun animaatiosarjalle.

– Prätkähiiret on loistava vapa aloittaa vuosi 2023 Mars-teemaisella pamauksella, Nacellen toimitusjohtaja Brian Volk-Weiss hehkutti.

Prätkähiiret-sarjaa tehtiin Teini-ikäisten Mutanttininjakilpikonnien aiheuttaman eläinteemaisten supersankarien trendin vanavedessä. Suomessakin suosittu sarja kertoi moottoripyöräilevistä hiiristä, jotka olivat paenneet evakkoon Marsista Lalli Leipäjuuston ja muiden plutolaisten valloittajien kynsistä. Sarja sai jatkoa vuonna 2006 yhden tuotantokauden edestä.