Huijariparantajat tarjoavat palveluja verkossa – lupaavat hoitaa syövän ja suurentaa sukuelintä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Internetistä voi ostaa nykyään jo lähes mitä tahansa ja löytää vastaukset kaikkiin ongelmiin. Mikäli lääketieteeseen on uskominen, verkosta ei kuitenkaan pysty ostamaan etänä parannusta sellaisia vakavia sairauksia vastaan kuten esimerkiksi syöpä.

Daily Mail -sivusto uutisoi nyt uudesta huolestuttavasta ilmiöstä, jossa ihmiset julistautuvat verkossa ihmeparantajiksi ja tarjoavat maksua vastaan hoitavia loitsuja. Itsejulistautuneita parantajia ja hoitajia löytyy kymmeniä muun muassa Fiverr ja Etsy -kauppapaikoista, joissa ihmiset saavat itse tarjota suoraan kuluttajille omia palveluitaan.

Hoitajat ovat onnistuneet kauppaamaan palveluitaan ja laskuttamaan satoja euroja esimerkiksi loitsuista, jotka heidän mukaansa voivat parantaa jopa syövän ja hoitaa ylipainosta johtuvia ongelmia. Eräs parantaja lupasi sairausten poistamisen lisäksi kasvattaa myös miesten sukuelinten kokoa.