Rihanna riettaassa alusasussa – peppu paljastui estottomasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on vuosikausia keskittynyt musiikin sijaan muihin kiinnostuksen kohteisiinsa, kuten vaate- ja kosmetiikka-alaan. Nyt fanien pitkäaikainen odotus on kuitenkin päättymässä, sillä poptähti julkaisee uutta musiikkia vuosien tauon jälkeen. Samalla hän markkinoi alusvaatebrändiään poikkeuksellisen rohkeilla kuvilla.

Viime aikoina usein Savage X Fenty -vaatemerkkinsä asuissa poseerannut poptähti on nyt esitellyt rohkeaa alusasua, joka paljasti hänen peppuvakonsa kokonaan. Fanit ovat ottaneet julkaisun innostuneena vastaan. Samaan aikaan Rihanna valmistautuu jo suureen keikkaansa Super Bowlin yhteydessä.

Rihanna julkaisi uutta musiikkia viimeksi vuonna 2016, jolloin hänen kahdeksas albuminsa Anti ilmestyi. Tähti on viime vuosina keskittynyt liiketoimiinsa, joihin kuuluvat muun muassa Savage x Fenty -alusvaattemerkki ja Fenty Beauty -kosmetiikkamallisto. 34-vuotiaalla Rihannalla on kiireitä myös kotona, sillä hän sai toukokuussa esikoislapsen puolisonsa ASAP Rockyn kanssa.