Priyanka Chopra paljasti miksi käytti sijaissynnyttäjää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Intialainen näyttelijä ja Miss Maailma -tittelin voittanut Priyanka Chopra alkoi kuusi vuotta sitten tapailemaan Jonas Brothers -yhtyeestä tunnettua laulajaa Nick Jonasia. Pariskunta meni kihloihin vain kahden kuukauden tapailun jälkeen ja nyt he ovatkin olleet onnellisesti naimisissa jo lähes neljän vuoden ajan.

Priyanka Chopra ja Nick Jonas saivat perheenlisäystä viime vuonna kun heidän tyttärensä syntyi. Tyttö sai nimekseen Malti Marie Chopra Jonas. Nyt 40-vuotias Priyanka Chopra on kertonut miksi hän valitsi miehensä kanssa sijaissynnyttäjän käyttämisen sen sijaan, että olisi itse kantanut lasta.

Priyanka Chopra joutui E! News -uutisten mukaan tekemään valinnan sijaissynnyttäjän käyttämisestä terveydellisistä syistä. Hän ei olisi pystynyt itse saattamaan lasta maailmaan. Sijaissynnyttäjänkään kanssa raskaus ei sujunut täysin ongelmitta vaan Malti Marie syntyi jo raskausviikolla 27 eli noin kolme kuukautta ennenaikaisesti. Nainen muisteleekin vauvan olleen hänen kämmenensä kokoinen syntyessään.