Finnairille uusia kohteita Eurooppaan – mukana viime vuoden paras matkakohde

Matkailu · Terhi Piiroinen

Finnair on päivittänyt tulevan kesäkauden 2023 Euroopan liikenneohjelmaansa. Lentoyhtiö lisää vuoroja useisiin Euroopan pääkaupunkeihin, kuten Berliiniin, Kööpenhaminaan, Vilnaan ja Riikaan. Lisäksi mukana on uusia ja valikoimiin palaavia kohteita.

– Bodø on Finnairille uusi kohde, jonne lennetään sesonkiaikana kolme viikkovuoroa. Myös Ljubljana palaa Finnairin kohdevalikoimaan tauon jälkeen. Lisäksi Finnair lentää kesällä Milanoon Malpensan lentokentän lisäksi myös Milanon Linaten kentälle.

Yhteensä Finnairin valikoimassa on yli 50 kohdetta Euroopassa. Useimpiin Euroopan pääkaupunkeihin Finnair lentää vähintään kaksi kertaa päivässä, mikä palvelee hyvin myös liikematkustajia. Liikenneohjelmassa on myös useita suomalaisten suosikkikohteita Euroopan aurinkorannoilla Kroatiassa, Kreikassa ja Espanjassa.

Slovenian pääkupunki Ljubljana äänestettiin viime vuonna Euroopan parhaaksi matkakohteeksi. Kyseinen kaupunki sopii uteliaille ja seikkailunhaluisille matkailijoille.