Kim Kardashian osti prinsessa Dianan käyttämän ristikorun – maksoi 180 000 euroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian on ostanut kuuluisan ristikaulakorun, jonka aikaisempiin käyttäjiin kuuluu muun muassa edesmennyt prinsessa Diana. Kardashian maksoi Attallah-ametistikorusta 163 800 puntaa, eli noin 182 000 euroa.

Attallah-risti myytiin Sotheby’s-huutokauppakamarin toimesta Lontoossa keskiviikkona 18. tammikuuta. Korua tavoitteli huutokaupan viimeisten viiden minuutin aikana runsaslukuisin hintatarjouksin neljä ostajaehdokasta. Lopulta se myytiin The Guardian -lehden mukaan Kim Kardashianin edustajalle.

Korun loi 1920-luvulla koruvalmistaja Gerrard. Ametistiristissä on jalokivia 5,25 karaatin edestä. Prinsessa Diana käytti korua lukuisissa tilaisuuksissa, muun muassa Lontoossa vuonna 1987 järjestetyssä hyväntekeväisyysgaalassa.

Kim Kardashian tunnetaan kiinnostuksestaan historiallisia muotiin liittyviä tuotteita kohtaan. Hän nousi otsikoihin muun muassa toukokuussa 2022 käytettyää Met Galassa Marilyn Monroelle kuulunutta kuuluisaa mekkoa.