Delfiini pelastettiin ihmisketjun avulla – pelastusoperaatio videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kapeaan lahteen saarroksiin jäänyt delfiini on pelastettu Yhdysvaltojen Floridassa. Kekseliäällä tavalla toteutettuun pelastusoperaatioon osallistui yhteensä 28 ihmistä.

Clearwater Marine Aquarium -yleisöaktaarion mukaan delfiini nähtiin läheisessä Clearwaterin lahdessa ensi kertaa tammikuun alussa. Eläin ei vaikuttanut kykenevän päästä pois lahdesta omin avuin. Sen hengen pelättiin olevan vaarassa.

Viranomaiset ja tutkijat keksivät muodostaa kymmenistä henkilöistä koostuvan ihmisketjun veteen. Heidän avullaan delfiini löysi tiensä pois lahdesta takaisin sille turvallisempiin vesistöihin. Pelastusoperaatiosta kuvattiin video, joka julkaistiin Clearwater Marine Aquariumin sosiaalisen median kanavissa.