Uskotko silmiäsi? Lava-auto kulkee takaperin maantiellä

Autot · Tim Isokivi

Liikenteessä voi silloin tällöin nähdä hämmentävilläkin tavoilla muokattuja ajoneuvoja. Viraalina levinneellä videolla ohikulkijat joutuvat hieraisemaan silmiään nähdessään avolava-auton, joka vaikuttaa kulkevan takaperin.

Videolla ohikulkeva GMC-merkkinen auto liikkuu tiellä peräosio edellä. Nopeasti vilkaistuna voisi luulla kuljettajan peruuttavan lava-autoa. Tarkemmin katsottuna käy kuitenkin ilmi, ettei siitä ole kysymys.

Ajoneuvoa on on muokattu niin, että sen kuljettaja istuu takaosassa kasvot lavaa kohti. Tuunatun menopelin katulaillisuus ei ole tiedossa. Ohjaamon siirtäminen auton takapuolelle on kuitenkin ollut todennäköisesti sen verran iso projekti, ettei se ole onnistunut aivan kädenkäänteessä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.