Sports Illustrated -malli esitteli kotinsa New Yorkissa – vuokra 17 000 dollaria kuussa

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen huippumalli Haley Kalil, sosiaalisessa mediassa Haley Baylee, on tullut tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukumallina. Moni ihailee etenkin tähden pitkiä punertavia hiuksia, joita Haley Kalil ei ole kertomansa mukaan ikinä värjännyt.

Haley Kalil muutti viisi vuotta sitten New Yorkiin. Nainen asuu upeassa kattohuoneistossa, jossa on korkeat ja hyvin persoonalliset ikkunat. Nyt YouTube-tähti Caleb Simpson kävi vierailulla kaunottaren asunnossa ja esitteli upeat tilat omalla videollaan.

Caleb Simpson pitää YouTube-kanavallaan videosarjaa, jossa hän esittelee sitä miten eri ihmiset asuvat. Tällä kertaa vuorossa oli Haley Kalil ja hänen hulppea kattohuoneistonsa, josta nainen maksaa vuokraa 17.000 dollaria kuussa. Asunto on persoonallinen, valoisa ja mielenkiintoinen myös pohjaratkaisultaan.