Poliisi: Päihdekuskilla oli aivan kaikki pielessä Lahdessa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hämeen poliisi on kertonut Lahdessa autolla ajaneesta 25-vuotiaasta naisesta, jolla on ollut periaatteessa kaikki mahdollinen pielessä liikenneturvallisuuden ja lain kannalta. Hän oli ollut liikkeellä illalla 22:30 aikaa Saimaankadulla.

– Poliisia vastaan ajoi henkilöauto, joka oli liikenteestä poistettu, katsastamaton ja verot maksamatta. Partio pysäytti auton ja selvisi, että autoa kuljettaneella 25-vuotiaalla naisella ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta, Lahdesta kerrotaan.

Vikalista kuitenkin jatkui, sillä nainen puhalsi poliisin seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Nainen kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen, joka vahvisti törkeän rattijuopumus epäilyn. Naisen rikosrekisteri kasvanee nyt useammalla eri kohdalla.