Doja Catin tyyli yllätti – liimasi tekoripsistä viikset ja parran

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huimassa nosteessa viime vuosien aikana oleva artisti Doja Cat on tunnettu etenkin hänen viraalihiteiksi nousseista kappaleistaan kuten Boss Bitch ja Say So. Tähti vastaanotti myös ensimmäisen palkintonsa 2020 MTV Video Music Awards -gaalassa, kun hänet palkittiin vuoden parhaana uutena artistina.

Doja Cat haluaa aina erottua tyylillään massasta. Hänet on Pariisin muotiviikoilla nähty pukeutuneena 30.000 punaiseen kristalliin. Nyt hänet on nähty muotinäytöksissä beigessä puvussa ja melko erikoisessa meikkityylissä.

Doja Cat oli liimannut kasvoihinsa tekoripsiä. Nainen oli tehnyt tekoripsistä itselleen viikset ja parran, jonka lisäksi tekoripsiä oli liimattu myös kulmakarvoihin. NYLON France haastatteli ohimennen tähteä ja kysyi yksityiskohtia hänen tyylistään.

– Ihmiset olivat pettyneitä siihen, että minulla ei ollut tekoripsiä meikkityylissäni, jonka kuitenkin loihti Pat McGrath, joka on yksi parhaista meikkitaiteilijoista. No, tänään päätin antaa heille tekoripsiä, Doja Cat kertoi.

@nylonfrance Queen @Doja Cat slay chez Viktor & Rolf ! Tu valides son look ? 😍 #dojacat #dojacatedit #viktorandrolf #couture #hautecouture #pfw #pfw23 #fashionweek #fashiontiktok #mode #defile #hautecoutureweek #eyelashs #lashes ♬ son original – NYLON France