Katie Price loksautti leuat asuvalinnallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu englantilainen povipommi Katie Price on ollut parin vuoden ajan parisuhdekohun keskellä, kun hänen kihlauksensa Love Island -realitysarjasta tunnetuksi tulleen Carl Woodsin kanssa purkautui taannoin. Eron syytä ei tarkalleen tiedetä, mutta nainen oli soittanut aiemmin poliisit kotiinsa. Tilanteessa ei kuitenkaan tehty pidätyksiä.

Nyt Katie Price on poseerannut rintavana sohvalla, kun hänellä oli yllään vihreä melko paljastava asu. Kuvansa yhteydessä kurvitar kertoi olevansa jo valmis kevääseen, eikä sitä ole vaikea hänestä uskoa.

Price ja Woods ottivat taannoin yhteiset tatuoinnit ja ikuistivat ihoonsa toistensa kasvokuvat. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Price ja Woods eroavat. Katie Price on ollut kihloissa yhteensä seitsemän kertaa. Katie Pricen elämää ovat varjostaneet lukuisat talousongelmat ja rikoskäsittelyt, eikä hänen elämästään puutu skandaaleja tai draamaa. Hänellä on viisi lasta kolmen eri miehen kanssa.