Ashanti biksuissa rannalla – silmiähivelevä kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suureen suosioon noussut laulaja Ashanti, eli Ashanti Shequoiya Douglas, muistetaan parhaiten takavuosien hiteistään Foolish ja What’s Luv, minkä lisäksi kaunotar on seurustellut räppäri Nellyn kanssa. Viime vuosina Ashanti on ollut hiljakseen, mutta aivan viime aikoina hän on selvästi aktivoitunut sosiaalisessa mediassa.

Nyt laulajatar on poseerannut upeissa kuvissa lomallaan Bahamalla, jossa hänen ihonsa vaikutti olevan öljytty. Mallinmitoissa oleva Ashanti näytti nauttivan lomastaan täysin rinnoin, ja maisemat olivat nekin silmiähivelevät.

Maailmankuulu popkaunotar Ashanti oli aikoinaan 9,5 vuoden mittaisessa suhteessa räppäri Nellyn kanssa. Pari oli yhdessä vuodesta 2003 vuoteen 2012. Pari ei koskaan myöntänyt mediassa olevansa yhdessä. Ashanti on nähty r&b-laulajan uran lisäksi elokuvissa. Hänen tuorein BraveHeart-albuminsa julkaistiin vuonna 2014.