Kaija Koo esiintyy ensi kertaa Olympiastadionilla: ”Toiveiden täyttymys”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Kaija Koo on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran suomalaisen popmusiikin kentällä. Tänä vuonna 60-vuotias tähti konsertoi ensimmäistä kertaa Helsingin Olympiastadionilla.

Kaija Koon Superstadion-esiintyminen järjestetään Olympiastadionilla 19. elokuuta. Kyseessä on laulajan ainoa keikka tänä vuonna. Lipunmyynti tapahtumaan alkaa keskiviiikkona 1. helmikuuta.

– Upea bändi, superyllätykset, visuaaliset huikeat mielenmaisemat, yhdessäolo ja hillitön yhteislaulu ja tanssi saa mut jo nyt kuulemaan ja näkemään teidät siellä. Tämä ikimuistoinen konsertti on tarkoitettu meille kaikille ja tietysti se on myös toiveiden täyttymys, Kaija Koo hehkutti tiedotteessa.

Vaikka kyseessä on Kaija Koon ensimmäinen keikka Olympiastadionilla, on hän esiintynyt useita kertoja esimerkiksi Hartwall Arenalla. Viime vuonna tähti oli Mestarit-yhteiskiertueella Vesalan, Ellinooran ja Jenni Vartiaisen kanssa.