Panic! At the Disco hajoaa – ura kesti lähes 20 vuotta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen poprock-yhtye Panic! At the Disco nautti suosiosta Suomessakin 2000-luvun alun emo-villityksen aikoihin. Nyt yhtyeen faneille on tarjoiltu surullisia uutisia. Bändi on nimittäin ilmoittanut lopettavansa.

Panic! At the Discon solisti Brendon Urie kertoi sosiaalisessa mediassa yhtyeen hajoavan keväällä. Vielä sitä ennen tiedossa on keikkoja Euroopassa helmi-maaliskuussa. Urie paljasti samalla saavansa lapsen.

– Joskus matkan täytyy tulla päätökseen, jotta uusi voisi alkaa. Odotan innolla tätä seuraavaa seikkailuani. Aion aloittaa sen keskittämällä energiani perheeseeni, ja niinpä Panic! At the Discon tarina päättyy, Urie kertoi tiedotteessa.

Vuonna 2004 perustettu Panic! At the Disco muistetaan muun muassa hiteistään I Write Sins Not Tragedies ja Nine in the Afternoon. Brandon Urie oli vuodesta 2015 lähtien ainoa yhtyeessä mukana ollut alkuperäisjäsen.