Minttu Kaulanen uusperheen arjesta: ”Me ei olla pidetty Sampon kanssa kuria”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sampo Kaulasen kauppiaanrouvanakin tunnettu Minttu, eli Michele Murphy-Kaulanen on nähty useissa suomalaisissa realityohjelmissa. Hän rakastui Sampo Kaulaseen Diili-ohjelman kuvauksissa takavuosina. Pariskunta eli yhdeksän vuotta etäsuhteessa ja heillä oli tahoillaan omat lapset ja asunnot.

– Me ollaan muuten aika hullunkurinen perhe. Oltu aina. Mullon kolme biologista ja yks bonuksena saatu tytär, Minttu Kaulanen pohdiskelee.

– Me ei olla pidetty Sampon kanssa “kuria” toistemme lapsille vaan heillä on ihan ikiomat tärkeät vanhemmat jotka keskenään ovat sopineet parhaimman mahdollisen tavan kasvattaa kukin omat lapsensa, Minttu jatkaa ja kertoo, että uusperheessä ei ole napattu toisten rooleja, vaan kunnioitettu kaikkia osapuolia.

– Siihen nähden et 9 vuotta elettiin etäsuhteessa – ees sun taas sun – niin koen et meidän perhe veti hyvin!, Kaulanen jatkaa ja paljastaa, että suurin osa lapsista on tulevan vuoden jälkeen täysi-ikäisiä.