Nainen söi kaksi vuotta ilmaiseksi – kävi joka päivä treffeillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nainen kertoo käyneensä kahden vuoden ajan treffeillä kuutena päivänä viikossa välttääkseen ruokakaupassa käymisen. Wall Streetillä työskentelevä Vivian Tu nautti treffeillä ilmaisesta ruoasta seuralaisten piikkiin. Hän kertoo nyt TikTokissa, että ei ostanut elintarvikkeita kahteen vuoteen.

Vivian Tu myöntää suoraan, että hänen treffiseuralaisensa periaatteessa elättivät hänet maksamallaan ruoalla vuosina 2016-2018. Osa videon kommentoijista on järkyttynyt, toiset ovat kutsuneet naista neroksi. Toiset ovat arvostelleet tekoa epäeettiseksi.

– Näin kurotaan palkkaero, yksi kommentoi.

Tu kommentoi myöhemmin, että ei alkanut käydä treffeillä vain ruoan takia. Hän oli juuri muuttanut New Yorkiin ja halusi tavata uusia ihmisiä treffisovelluksissa. Hän kuitenkin säästi viikossa jopa sata dollaria ruokakustannuksissa, Tyla uutisoi.