Sastamalassa liikemurtojen sarja – poliisi: ”Teot poikkeuksellisia”

Ohhoh! · Tim Isokivi

Sastamalassa ihmetellään öistä rikosaaltoa. Puistokadulla sijaitseviin liikkeisiin tehtiin torstain vastaisena yönä 26. tammikuuta välisenä yönä lukuisia murtoja. Rikokset tapahtuivat kello 01:30-03:30 välisenä aikana.

Murtojen kohteena oli poliisin mukaan kolme liikettä. Osoitteessa Puistokatu 4-6 toimivasta vaateliikkeestä anastettiin muun muassa huomattava määrä merkkivaatteita. Puistokatu 8 kohdalla toimivasta parturi-kampaamosta anastettiin rahaa, Puistokatu 14 kodalla olevasta urheiluliikkeestä puolestaan esimerkiksi urheiluvaatteita ja -välineitä.

– Poliisi pitää tekoja siinä mielessä poikkeuksellisena, että ne ovat tapahtuneet keskustan pääkadulla, useaan eri kohteeseen ja aikaan jolloin ollut ollut vielä kadulla liikennettä, Sisä-Suomen poliisilaitoksen tiedotteessa kerrotaan.

Poliisi uskoo tekijöitä olleen enemmän kuin yksi. He olivat todennäköisesti liikkeellä autolla. Mahdollisia havaintoja ja vihjeitä on pyydetty antamaan sähköpostitse Sisä-Suomen poliisille.