Tulikuuma perheenäiti esitteli bileasunsa – sekoittaa miesten pasmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar, juontaja ja ex-jalkapallovaimo Sylvie Meis esiintyi taannoin julkisuudessa ex-miehensä Van der Vaartin sukunimellä, mutta on sittemmin ottanut taas käyttöön alkuperäisen sukunimensä.

Tällä kertaa Sylvie on poseerannut näyttävästi oranssissa bileasussa, joka oli kruunattu vielä asianmukaisilla koruilla. Alkamassa oli ilta yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Selvää on, että tässä asussa Sylvie ei taatusti jäänyt huomaamatta missään.

Sylvie Meis, entinen Sylvie van der Vaart, on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin tunnetuksi futisvaimona, sillä hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Rafael van der Vaartin kanssa.