Vinetria juhli rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erikoismies Kanye West tapaili taannoin 22-vuotiasta mallikaunotarta, joka tunnetaan nimellä Vinetria. Kaksikko nähtiin ensikerran julkisesti yhdessä Donda Academyn koripallo-ottelussa Minneapolisissa. Kanye West ei kuitenkaan koskaan vahvistanut suhdetta virallisesti ja haikailee edelleen Kim Kardashianin perään.

Vinetriasta tuli suhdekohun myötä julkkis, ja nykyisin hän poseeraa usein juhlissa, joissa nähdään myös aitoja julkkiksia. Tällä kertaa Vinetria on poseerannut asussa, joka oli vähintäänkin näyttävä. Se ei peittänyt juuri nimeksikään hänen muotojaan.

Kanye West yhdistettiin aikaisemmin Irina Shaykiin, mutta he kertoivat olevansa ainoastaan ystäviä keskenään. Kanye Westin ex-vaimo Kim Kardashian ryhtyi sittemmin seurustelemaan koomikko Pete Davidsonin kanssa. Kim Kardashian ja Kanye West erosivat lopulta peräti seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Heillä on neljä lasta yhdessä. Kanye olisi halunnut jatkaa suhdetta, mutta Kim ei halunnut.