Deittailun yleisimmät virheet listattiin – älä tee näitä yleisiä mokia

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tänä päivänä ihmiset käyttävät sosiaalista mediaa ja erilaisia sovelluksia treffien sopimiseen ja uusien ihmisten kohtaamiseen. Moni uskoo, että rakastumiseen vaaditaan tietty määrä kohtaamisia ja ajankulua. Osa ihmisistä uskoo kuitenkin myös rakkauteen ensisilmäyksellä.

Nyt parisuhdeterapeutti Charlene Douglas kertoi Healthista-sivustolle viisi yleisintä virhettä, joita ihmiset tekevät deittailun suhteen.

1. Lasket kaiken yhden kortin varaanÄlä oleta, että ensimmäinen treffikumppanisi on sinulle juuri se oikea vaan tapaile avoimin mielin erilaisia ihmisiä.

2. Annat väärän kuvan treffisovelluksessaTreffisovellusten profiilia kirjoittaessa kannattaa omasta itsestä kertoa mahdollisimman rehellisesti. Valheellisen kuvan antaminen ei kannata, koska se yleensä johtaa epäonnistuneisiin treffeihin.

3. Olet liian tuomitsevaAnna kiinnostaville ihmisille mahdollisuus äläkä seuraa vain sokeasti omaa listaasi ominaisuuksista, joita toisella ihmisellä tulisi heti olla ennen kuin suostut edes tapaamaan heidät.

4. Vertailet edelliseen kumppaniinÄlä vertaile koskaan uusia ihmisiä edelliseen kumppaniisi. Heillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa millainen sinun aiempi parisuhteesi oli.

5. Ajattelet liikaaIhastuminen, rakastuminen ja treffailu voi olla toisinaan jännittävää ja ahdistavaa. Älä kuitenkaan murehdi liikaa tai yritä miettiä suhteen kehittymistä jatkuvasti vaan yritä elää hetkessä ja nauttia toiseen ihmiseen tutustumisesta.