Muistatko Melissan? Poseerasi nyt läpikuultavassa alusasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa suosittu italialainen mallikaunotar Claudia Romanin ystävänä tunnetuksi tullut Melissa Lori ei ole vielä suomalaisille varmastikaan kovin läheinen tuttavuus. Hän julkaisee sosiaalisessa mediassa rohkeita valokuvia, jotka hipovat verkkopalvelujen sääntöjä.

Tällä kertaa näyttävä kaunotar on poseerannut läpikuultavassa alusasussa, joka yllään hän kertoo, ettei ihminen kasva kerralla, vaan kasvu on sen sijaan pitkä prosessi. Kaunottaren kuvat eivät välttämättä liity kasvuun kovinkaan suoraan.

Monissa kuvissaan Melissa Lori on viime aikoina nähty täysin tai ainakin osittain nakuna, mutta ainakin vielä hän saa julkaista somepalvelujen rajoja toistuvasti koettelevia kuviaan suosituissa somepalveluissa. Hän on koetellut somepalvelujen rajoja jo vuosien ajan ja siten saanut kerättyä itselleen suuren seuraajajoukon.